Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0258566 xodb^"
  1. Není éčko jako éčko / Olga Šolcová, Martina Matějková .  Praha :  Středisko společných činností AV ČR, v.v.i., pro Kancelář Akademie věd ČR,  2017  48 stran   [1, z toho volných 1]
    Není éčko jako éčko
  2. Přídatné látky v potravinách : publikace České technologické platformy pro potraviny / [Luboš Babička] .  Praha :  Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny,  2012 .  67 s.   [1, z toho volných 1]
    Přídatné látky v potravinách
  3. Jak zůstat zdravý : průvodce nakupováním : pro svou rodinu vybírejte zdravé potraviny / Elson M. Haas ; [přeložila Lenka Kopencová] .  Praha :  Levné knihy : Volvox Globator,  2010 .  239 s.   [1, z toho volných 1]
    Jak zůstat zdravý
  4. Proč se klepou řízky : chemie v kuchyni / Vladimír Mikeš ; [ilustrace Václav Johanus] .  Praha :  Dokořán,  2008 .  199 s.   [2, z toho volných 1]
    Proč se klepou řízky
  5. Tajemství výrobců potravin : [příručka zákazníka, kterému není lhostejné, co všechno přijímá společně se svou stravou-] / Vít Syrový .  [Praha] :  V. Syrový,  c2007 .  127 s.   [1, z toho volných 1]
    Tajemství výrobců potravin
  6. Průvodce - "Éčka" v potravinách / Tereza Vrbová .  V Praze :  SOS - Sdružení obrany spotřebitelů,  2007 .  30 s.   [1, z toho volných 1]
    Průvodce - "Éčka" v potravinách
  7. Éčka v potravinách / Vladimír Klescht, Iva Hrnčiříková, Lucie Mandelová .  Brno :  Computer Press,  2006 .  108 s.   [1, z toho volných 1]
    Éčka v potravinách


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.