Výsledky vyhledávání
- Hodnocení vlivu odrůdy a termického ošetření osiva u vybraných druhů zeleniny v raných růstových fázích na citlivost k infekci významnými houbovými patogeny / Čeněk Novotný a kol. . Praha : Mikrobiologický ústav AV ČR, v.v.i., 2016 31 stran [1, z toho volných 1]
- Metodika ozdravování rybízu od virů a fytoplazem : certifikovaná metodika / Jiří Sedlák ... [et al.] . Holovousy : Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy, 2014 . 36 s. [1, z toho volných 1]
- Metodika ozdravování a získání viruprostých základních rostlin odrůd jabloně, hrušně a třešně pro systém certifikace pomocí in vitro kultur, chemoterapie a termoterapie : certifikovaná metodika / František Paprštein ... [et al.] . Holovousy : Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy, 2014 . 36 s. [1, z toho volných 1]
- Metodika eliminace vlnovníka rybízového nechemickou cestou : certifikovaná metodika / Jiří Sedlák, František Paprštein . Holovousy : Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy, 2014 . 28 s. [1, z toho volných 1]
- Ozdravování odrůd ovocných stromů a révy vinné od virů pomocí termoterapie a in vitro kultur : certifikovaná metodika / [vypracoval kolektiv autorů pod vedením Jaroslava Poláka] . Holovousy : Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský, 2009 . 68 s. [1, z toho volných 1]