Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0288104 xodb^"
  1. Hodnocení vlivu odrůdy a termického ošetření osiva u vybraných druhů zeleniny v raných růstových fázích na citlivost k infekci významnými houbovými patogeny / Čeněk Novotný a kol. .  Praha :  Mikrobiologický ústav AV ČR, v.v.i.,  2016  31 stran   [1, z toho volných 1]
    Hodnocení vlivu odrůdy a termického ošetření osiva u vybraných druhů zeleniny v raných růstových fázích na citlivost k infekci významnými houbovými patogeny
  2. Metodika ozdravování rybízu od virů a fytoplazem : certifikovaná metodika / Jiří Sedlák ... [et al.] .  Holovousy :  Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy,  2014 .  36 s.   [1, z toho volných 1]
    Metodika ozdravování rybízu od virů a fytoplazem
  3. Metodika ozdravování a získání viruprostých základních rostlin odrůd jabloně, hrušně a třešně pro systém certifikace pomocí in vitro kultur, chemoterapie a termoterapie : certifikovaná metodika / František Paprštein ... [et al.] .  Holovousy :  Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy,  2014 .  36 s.   [1, z toho volných 1]
    Metodika ozdravování a získání viruprostých základních rostlin odrůd jabloně, hrušně a třešně pro systém certifikace pomocí in vitro kultur, chemoterapie a termoterapie
  4. Metodika eliminace vlnovníka rybízového nechemickou cestou : certifikovaná metodika / Jiří Sedlák, František Paprštein .  Holovousy :  Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy,  2014 .  28 s.   [1, z toho volných 1]
    Metodika eliminace vlnovníka rybízového nechemickou cestou
  5. Ozdravování odrůd ovocných stromů a révy vinné od virů pomocí termoterapie a in vitro kultur : certifikovaná metodika / [vypracoval kolektiv autorů pod vedením Jaroslava Poláka] .  Holovousy :  Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský,  2009 .  68 s.   [1, z toho volných 1]
    Ozdravování odrůd ovocných stromů a révy vinné od virů pomocí termoterapie a in vitro kultur


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.