Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0298756 xodb^"
  1. Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu / Bohumil Turek, Petr Šíma, Irena Michalová .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,  [2017]  ©2017  21 stran   [1, z toho volných 1]
    Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu
  2. Nápady na dárky z mojí kuchyně : co nám nabízí příroda a zahrada / fotografie Alexander Walter, A. Rogge & Jankovic Fotografen ; [autoři Rose Marie Donhauser ... et al. ; přeložila Magdaléna Pomikálková] .  Praha :  Grada,  2015 .  144 s.   [1, z toho volných 1]
    Nápady na dárky z mojí kuchyně
  3. Jak uchovávat potraviny : zavařujeme, zmrazujeme, sušíme, nakládáme / Gabriele Lehari ; [překlad Zlata Zvolánková] .  Brno :  Computer Press,  2011 .  127 s.   [1, z toho volných 1]
    Jak uchovávat potraviny


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.