Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0333965 xodb^"
  1. 100 vyvážených bezmasých menu : receptury pro školní stravování / na přípravě receptáře se podílel kolektiv autorů: Jana Spáčilová, Iva Fléglová, Radmila Bednářová, Jana Petrová, Pavel Ludvík .  Plzeň :  Jídelny.cz,  2020  120 stran   [1, z toho volných 1]
    100 vyvážených bezmasých menu
  2. Diety ve školních jídelnách 2 : manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen / Zlata Kapounová, Anna Packová, Jana Petrová, Jana Spáčilová, Alena Strosserová, Sylva Šmídová .  Praha :  Raabe,  2019  264 stran   [1, z toho volných 1]
    Diety ve školních jídelnách 2
  3. Diety ve školních jídelnách : manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen / Zlata Kapounová, Anna Packová, Jana Petrová, Jana Spáčilová, Alena Strosserová, Sylva Šmídová .  Praha :  Raabe,  [2017]  ©2017  116 stran   [1, z toho volných 1]
    Diety ve školních jídelnách
  4. Receptury ze soutěží školních jídelen : výběr 2008-2015 / autoři: Anna Packová, Alena Strosserová, Olga Hudcová, Jana Petrová, Jan Heřmánek .  Plzeň :  Jídelny.cz,  2015  500 stran   [1, z toho volných 1]
    Receptury ze soutěží školních jídelen
  5. Základy výživy pro stravovací provozy : školní stravování, výživové normy (spotřební koš), dietní stravování ve školní jídelně, zásady správné výživy, výživa dětí, dospívajících, sportujících dětí a adolescentů, seniorů / Jana Petrová, Sylva Šmídová .  Plzeň :  Jídelny.cz,  2014 .  307 s.   [1, z toho volných 1]
    Základy výživy pro stravovací provozy


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.