Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 24  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0345641 xodb^"
  1. Upeč si svou lásku z kvásku : chléb s lepkem i bez lepku / Gabriela Hradecká .  V Brně :  CPress,  2023  174 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Upeč si svou lásku z kvásku
  2. Terapie těstem : s droždím i kvasem / Michaela Rau .  V Brně :  CPress,  2022  406 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Terapie těstem
  3. Fabrika : 57 receptů o pečení (nejen) z kvasu / Klára Klímová .  Libušín :  Klára Klímová,  2022  197 stran   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Fabrika
  4. Umění fermentace. Díl druhý, Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil .  Praha :  Alferia,  2021  337 stran   [1, z toho volných 0]
    Umění fermentace
  5. Jednoduché recepty s kváskem / autor: Liptai Zoltán ; fotografie: Ruff István ; překlad: Zita Mudráková .  [Brno] :  FONI book,  2021  159 stran   [1, z toho volných 1]
    Jednoduché recepty s kváskem
  6. Vůně domácího pečení / Ludmila Gottwaldová .  Brno :  CPress,  2021  279 stran   [1, z toho volných 1]
    Vůně domácího pečení
  7. Hrátky s těstem / Iva Trhoňová .  V Brně :  CPress,  2020  343 stran   [1, z toho volných 1]
    Hrátky s těstem
  8. Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta / Alena Anežka Gajdušková .  V Praze :  Dauphin,  2020  70 stran   [1, z toho volných 1]
    Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta
  9. Sladké kváskové pečení s cukrem i bez : 1. receptář Kváskové kuchařky / Jana Berková .  Olomouc :  Jana Berková - Elisa,  2020  131 stran   [1, z toho volných 0]
    Sladké kváskové pečení s cukrem i bez
  10. S kváskem kolem světa : 2. receptář Kváskové kuchařky / Jana Berková .  Olomouc :  Nakladateství Jana Berková - Elisa,  2019  125 stran   [1, z toho volných 1]
    S kváskem kolem světa

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.