Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 11  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0351346 xodb^"
  1. Odborná příručka pro uzenáře / Josef Kubelka .  Tábor :  OSSIS,  2020  103 stran   [1, z toho volných 1]
    Odborná příručka pro uzenáře
  2. Domácí zabijačka : klobásy, šunka, pečeně, huspenina / Carsten Bothe .  Praha :  Vašut,  2020  135 stran   [1, z toho volných 1]
    Domácí zabijačka
  3. Uzeninové delikatesy : jak připravovat, podávat a vychutnávat si uzeniny / Miranda Ballard ; překlad: Ondřej Machálek .  Brno :  CPress,  2018  160 stran   [2, z toho volných 1]
    Uzeninové delikatesy
  4. Domácí uzení masa : na grilu i v udírně / Will Fleischman ; z anglického originálu Smoking meat ... přeložila Květa Palowská .  Praha :  Euromedia,  2017  191 stran   [1, z toho volných 1]
    Domácí uzení masa
  5. Uzení pro labužníky : ryby, maso, zelenina, chleba, ořechy a mnohem více / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila: Jitka Koubková .  Praha :  Grada,  2017  128 stran   [2, z toho volných 1]
    Uzení pro labužníky
  6. Výroba jemného uzenářského zboží / Rudolf Řehák .  Tábor :  OSSIS,  [2017]  ©2017  126 stran   [1, z toho volných 1]
    Výroba jemného uzenářského zboží
  7. Uzenář / Karel Josef Jarník .  Tábor :  OSSIS,  2016  174 stran   [1, z toho volných 1]
    Uzenář
  8. Domácí zabijačka / Josef Půhoný a kol. .  Praha :  Nakladatelství Brázda, s.r.o.,  2016  95 stran, 24 nečíslovaných stran obrazových příloh   [1, z toho volných 1]
    Domácí zabijačka
  9. Vzorné řeznictví a uzenářství / František Danielka .  Tábor :  OSSIS,  2015  160 stran   [1, z toho volných 1]
    Vzorné řeznictví a uzenářství
  10. Řeznictví a uzenářství / Václav Rošický .  Tábor :  OSSIS,  2015  304 stran   [1, z toho volných 1]
    Řeznictví a uzenářství

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.