Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0001325 amg^"
  1. Receptury pro cukrářskou výrobu. Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková .  Praha :  Idea servis,  2006 .  110 s.  
    Receptury pro cukrářskou výrobu
  2. Piškotová kuchařka .  Praha :  Čokoládovny, a. s.,  [mezi 1991 a 1999?]  52 stran  
    Piškotová kuchařka
  3. Výroba a úprava potravin. Část prvá, Výroba kakaa a čokolády. Výroba cukrovinek / sepsal Milan Čapek. Med, jeho výroba a zpracování / sepsal J. Svoboda .  Praha :  nákladem Československé společnosti chemická,  V komisi knihkupectví L. Součka  Tiskem České grafické Unie  1929  xii, 147 stran  
    Výroba a úprava potravin


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.