Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0002879 xnor^"
  1. Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu chloridů - Potenciometrická titrační metoda : ČSN EN ISO 5943 .  Praha :  Český normalizační institut,  2007 .  9 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda) : ČSN EN ISO 5534 .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  11 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Gravimetrická metoda (Referenční metoda) : ČSN EN ISO 1735 .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  19 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.