Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0003326 xodb^"
  1. Výskyt Listeria monocytogenes v potravinách a riziko onemocnění pro člověka / Josef Brychta .  Praha :  Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny,  2018  151 stran   [1, z toho volných 1]
    Výskyt Listeria monocytogenes v potravinách a riziko onemocnění pro člověka
  2. Rizikové látky v bramboru (Solanum tuberosum L.) a ve výrobcích z hlíz = Hazardous substances in potato plants (Solanum tuberosum L.) and potato-tuber products : monografie / Miroslav Jůzl, Jaromír Zrůst, Jaroslav Hlušek .  Brno :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně,  2008 .  139 s.   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Rizikové látky v bramboru (Solanum tuberosum L.) a ve výrobcích z hlíz


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.