Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0003807 xodb^"
  1. 21denní cukrový detox : zkroťte chuť na sladké a sacharidy Diane Sanfilippo ; z anglického originálu The 21-day suger detox: bust suger & carb cravings naturally přeložila Martina Benešová .  Olomouc :  Nakladatelství ANAG,  [2019]  ©2019  239 stran   [1, z toho volných 1]
    21denní cukrový detox
  2. Jak počítat sacharidy? / Zdeněk Rušavý, Klára Picková a kolektiv .  Praha :  Maxdorf,  [2018]  ©2018  107 stran   [1, z toho volných 1]
    Jak počítat sacharidy?
  3. Cukr : rafinovaný jed / Kurt Mosetter, Thorsten Probost, Wolfgang A. Simon, Anna Caveliusová ; z německého originálu Zucker - der heimliche Killer ... přeložila Alena Bezděková .  Praha :  Ikar,  2016  192 stran   [1, z toho volných 1]
    Cukr
  4. Sacharidy / Miloslav Černý, Tomáš Trnka, Miloš Buděšínský .  Praha :  Česká společnost chemická,  2016  319 stran   [1, z toho volných 1]
    Sacharidy
  5. Sacharidové vlny : cyklování sacharidů pro účinné odbourávání tuků / Michal Kulštejn .  Praha :  Erasport, s.r.o.,  [2015]  ©2015  144 stran   [1, z toho volných 1]
    Sacharidové vlny
  6. Nevíte, co jíte : jak vás klame potravinářský průmysl / Petr Fořt, Ivan Mach .  Brno :  BizBooks,  2014 .  264 s.   [1, z toho volných 1]
    Nevíte, co jíte
  7. Moučný mozek : zdravě bez pšenice, sacharidů a cukru, tichých zabijáků vašeho mozku / David Perlmutter ve spolupráci s Kristin Lobergovou ; [přeložila Barbora Chrudinová] .  Praha ; Litomyšl :  Paseka,  2014 .  342 s.   [1, z toho volných 0]
    Moučný mozek
  8. Klíč k dobré náladě : deset ověřených způsobů jak si zlepšit náladu a najít motivaci / Patrick Holford ; [z anglického originálu ... přeložil Ondřej Klabal] .  Olomouc :  ANAG,  c2013 .  237 s.   [1, z toho volných 1]
    Klíč k dobré náladě
  9. Technologie sacharidů : návody do cvičení / Jindřiška Kučerová .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita .  84, [9] s.   [1, z toho volných 1]
    Technologie sacharidů


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.