Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 13  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0004478 xnor^"
  1. Směrnice pro senzorické posuzování ryb a ostatních mořských živočichů v laboratořích : ČSN 57 5001 .  Praha :  Český normalizační institut,  2003 .  23 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Zmrazené syrové olihně : ČSN 57 5021 .  Praha :  Český normalizační institut,  2002 .  7 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Zmrazené rybí filety : ČSN 57 5020 .  Praha :  Český normalizační institut,  2002 .  7 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Zmrazené ryby nekuchané a kuchané : ČSN 57 5022 .  Praha :  Český normalizační institut,  2002 .  7 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. Metody zkoušení zmrazených výrobků : ČSN 56 0290-1. Část 1, Všeobecná ustanovení .  Praha :  Český normalizační institut,  2001 .  3 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Metody zkoušení zmrazených výrobků : ČSN 56 0290-7. Část 7, Měření teplot .  Praha :  Český normalizační institut,  2001 .  4 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Metody zkoušení zmrazených výrobků : ČSN 56 0290-2. Část 2, Odběr vzorků .  Praha :  Český normalizační institut,  2001 .   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Metody zkoušení zmrazených výrobků : ČSN 56 0290-6. Část 6, Stanovení tuku .  Praha :  Český normalizační institut,  2001 .  6 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Metody zkoušení zmrazených výrobků : ČSN 56 0290-4. Část 4, Stanovení vody .  Praha :  Český normalizační institut,  2001 .  6 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Metody zkoušení zmrazených výrobků : ČSN 56 0290-3. Část 3, Senzorické zkoušení .  Praha :  Český normalizační institut,  2001 .  7 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.