Výsledky vyhledávání
- Směrnice pro senzorické posuzování ryb a ostatních mořských živočichů v laboratořích : ČSN 57 5001 . Praha : Český normalizační institut, 2003 . 23 s. [1, z toho volných 1]
- Zmrazené syrové olihně : ČSN 57 5021 . Praha : Český normalizační institut, 2002 . 7 s. [1, z toho volných 1]
- Zmrazené rybí filety : ČSN 57 5020 . Praha : Český normalizační institut, 2002 . 7 s. [1, z toho volných 1]
- Zmrazené ryby nekuchané a kuchané : ČSN 57 5022 . Praha : Český normalizační institut, 2002 . 7 s. [1, z toho volných 1]
- Metody zkoušení zmrazených výrobků : ČSN 56 0290-1. Část 1, Všeobecná ustanovení . Praha : Český normalizační institut, 2001 . 3 s. [1, z toho volných 1]
- Metody zkoušení zmrazených výrobků : ČSN 56 0290-7. Část 7, Měření teplot . Praha : Český normalizační institut, 2001 . 4 s. [1, z toho volných 1]
- Metody zkoušení zmrazených výrobků : ČSN 56 0290-2. Část 2, Odběr vzorků . Praha : Český normalizační institut, 2001 . [1, z toho volných 1]
- Metody zkoušení zmrazených výrobků : ČSN 56 0290-6. Část 6, Stanovení tuku . Praha : Český normalizační institut, 2001 . 6 s. [1, z toho volných 1]
- Metody zkoušení zmrazených výrobků : ČSN 56 0290-4. Část 4, Stanovení vody . Praha : Český normalizační institut, 2001 . 6 s. [1, z toho volných 1]
- Metody zkoušení zmrazených výrobků : ČSN 56 0290-3. Část 3, Senzorické zkoušení . Praha : Český normalizační institut, 2001 . 7 s. [1, z toho volných 1]