Výsledky vyhledávání
- Divočák : recepty z kančího masa / Mikael Axell a Frida Ernsth ; fotografie Stefan Wettainen . Praha : Jan Vašut s.r.o., 2022 142 stran [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
- Zvěřina / Matthias F. Mangold ; fotografie Mathias Neubauer, Coco Lang . Praha : Jan Vašut s.r.o., 2022 62 stran [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
- Domácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe . Praha : Vašut, 2021 87 stran [1, currently available 1]
- Ryby, drůbež, zvěřina / Roman Vaněk, Jana Vaňková . Praha : Prakul Production, s.r.o., 2021 94 stran [1, currently available 0]
- Zvěřina / Alena Steinbach ; Klaus-Maria Einwanger: fotografi jídel, Inga Haase, Eike Mross, Benjamin Zibner: reportážní fotografie, fotografie přírody a zvířat . Praha : Jan Vašut s.r.o., 2020 192 stran [1, currently available 1]
- Zvěřinová kuchařka : nejlepší speciality ze zvěřiny / Christa Muhle-Witt ; z německého originálu Wild in der Küche ... přeložila Anna Štorkánová . [Líbeznice] : Víkend, 2017 235 stran [3, currently available 1, at library only 1]
- Speciality ze zvěřiny / Blanka Poláčková ; Jiří Poláček, Dalibor Pačes . Kostelec nad Černými Lesy : Lesnická práce, 2016 251 stran [2, currently available 1, at library only 1]
- Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce / sestavila, upravila a ženám našich lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [podle původního vydání z roku 1911, ... předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Balík] . V Praze : Dauphin, 2013 . 381 s. [2, currently available 1]
- Myslivecká kuchařka / Jaroslav Palas ; [textová spolupráce Marie Formáčková ; fotografie Jan Třeštík] . Praha : Ikar, 2011 . 142 s., [8] s. obr. příl. [1, currently available 1]