Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 14  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0004797 xodb^"
  1. Drůbeží maso a drůbeží masné výrobky / František Mates .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny,  2015  23 stran   [1, z toho volných 1]
    Drůbeží maso a drůbeží masné výrobky
  2. Technologie drůbeže, vajec a minoritních živočišných produktů / Jana Simeonovová ... [et al.] .  Brno :  Mendelova univerzita v Brně,  2013 .  iv, 241 s.   [1, z toho volných 1]
    Technologie drůbeže, vajec a minoritních živočišných produktů
  3. Produkční funkce v živočišné výrobě / Lukáš Čechura a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2010 .  126 s.   [1, z toho volných 1]
    Produkční funkce v živočišné výrobě
  4. Drůbež a mléko ve výživě člověka : konference s mezinárodní účastí : 24.5.2006 / pořádané Katedrou kvality zemědělských produktů ; Luboš Babička, Lenka Kouřimská .  Praha :  Katedra kvality zemědělských produktů, Fakuta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů,  2006 .  91 s .   [1, z toho volných 1]
    Drůbež a mléko ve výživě člověka
  5. Drůbež a vejce : situační a výhledová zpráva : prosinec 2004 / [autorka Markéta Roubalová] .  Praha :  Ministerstvo zemědělství ČR,  2004 .  39 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Drůbež a vejce : situační a výhledová zpráva, červenec 2004 / [Markéta Roubalová] .  Praha :  Ministerstvo zemědělství ČR,  2004 .  50 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Drůbež a vejce : situační a výhledová zpráva .  Praha :  Ministerstvo zemědělství ČR,  2003 .  37 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Kuře : ilustrovaná encyklopedie : praktická kuchařka krok za krokem .  Praha :  Svojtka,  2003 .  256 s.   [1, z toho volných 1]
    Kuře
  9. Drůbež : situační a výhledová zpráva / [autorka Markéta Roubalová] .  Praha :  Ministerstvo zemědělství ČR,  2003 .  42 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Drůbež a vejce : situační a výhledová zpráva .  Praha :  Ministerstvo zemědělství ČR,  2002 .  30 s.   [1, z toho volných 1]
    Drůbež a vejce

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.