Výsledky vyhledávání
- Boží dar : příběhy českých potravin . V Praze : Česká televize : Albatros Media a.s., 2018 119 stran [1, z toho volných 1]
- Vzorkování III : potraviny, zemědělství, předměty běžného užívání / Richard Koplík, Šárka Poláková, Ivo Šrámek, Eva Šviráková a kol. . Český Těšín : 2 Theta, 2016 291 stran [1, z toho volných 1]
- Environmentální aspekty udržitelného rozvoje ve výrobě a službách / Růžena Ferebauerová, Martina Leskovcová a kol. . České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, o.p.s., 2015 168 stran [1, z toho volných 1]
- Jídlo s.r.o. / Roman Vaněk . Praha : Prakul Production s.r.o., 2015 192 stran [1, z toho volných 1]
- Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin / Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv . Ostrava : Key Publishing, 2014 . 425 s. [1, z toho volných 1]
- Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv . Ostrava : Key Publishing, 2013 . 496 s. [1, z toho volných 1]
- Přídatné látky v potravinách : publikace České technologické platformy pro potraviny / [Luboš Babička] . Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2012 . 67 s. [1, z toho volných 1]
- Encyklopedie strojů a nářadí. Potravinářská výroba / autoři Lucie Kubásková ... [et al.] ; ilustrace Kateřina Závodová . Praha : Národní zemědělské muzeum, 2011 . 230 s. [1, z toho volných 1]
- Základy dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství / Jana Horáková . Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, 2007 . 119 s. [1, z toho volných 1]
- Syrovátka v potravinářství / Irena Suková . Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 2006 . 60 s. [1, z toho volných 1]