Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 19  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0004902 xodb^"
  1. Boží dar : příběhy českých potravin .  V Praze :  Česká televize : Albatros Media a.s.,  2018  119 stran   [1, z toho volných 1]
    Boží dar
  2. Vzorkování III : potraviny, zemědělství, předměty běžného užívání / Richard Koplík, Šárka Poláková, Ivo Šrámek, Eva Šviráková a kol. .  Český Těšín :  2 Theta,  2016  291 stran   [1, z toho volných 1]
    Vzorkování III
  3. Environmentální aspekty udržitelného rozvoje ve výrobě a službách / Růžena Ferebauerová, Martina Leskovcová a kol. .  České Budějovice :  Vysoká škola evropských a regionálních studií, o.p.s.,  2015  168 stran   [1, z toho volných 1]
    Environmentální aspekty udržitelného rozvoje ve výrobě a službách
  4. Jídlo s.r.o. / Roman Vaněk .  Praha :  Prakul Production s.r.o.,  2015  192 stran   [1, z toho volných 1]
    Jídlo s.r.o
  5. Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin / Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2014 .  425 s.   [1, z toho volných 1]
    Potravinářské zbožíznalství
  6. Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2013 .  496 s.   [1, z toho volných 1]
    Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
  7. Přídatné látky v potravinách : publikace České technologické platformy pro potraviny / [Luboš Babička] .  Praha :  Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny,  2012 .  67 s.   [1, z toho volných 1]
    Přídatné látky v potravinách
  8. Encyklopedie strojů a nářadí. Potravinářská výroba / autoři Lucie Kubásková ... [et al.] ; ilustrace Kateřina Závodová .  Praha :  Národní zemědělské muzeum,  2011 .  230 s.   [1, z toho volných 1]
    Encyklopedie strojů a nářadí
  9. Základy dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství / Jana Horáková .  Brno :  Veterinární a farmaceutická univerzita Brno,  2007 .  119 s.   [1, z toho volných 1]
    Základy dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství
  10. Syrovátka v potravinářství / Irena Suková .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  2006 .  60 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.