Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0005367 xodb^"
  1. Nutrition, pests and pathogens of sugar beet : monographic series / Eva Sapáková et al. .  Brno :  Mendel University,  2014- .   sv.  
    Nutrition, pests and pathogens of sugar beet. Part I.
    Nutrition, pests and pathogens of sugar beet
  2. Cukrovka - cukr : situační a výhledová zpráva, srpen 2004 / [odpovědný odborný redaktor Ivan Svoboda, Tomáš Kreutzer] .  Praha :  Ministerstvo zemědělství České republiky,  2004 .  39 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Cukrovka - cukr : situační a výhledová zpráva .  Praha :  Ministerstvo zemědělství ČR,  2003 .  42 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Cukrovka - cukr : situační a výhledová zpráva .  Praha :  Ministerstvo zemědělství ČR,  2003 .  40 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. Cukrovka, cukr : situační a výhledová zpráva .  Praha :  Ministerstvo zemědělství ČR,  2002 .  34 s.   [1, z toho volných 1]
    Cukrovka, cukr
  6. Cukrovka a cukr : situační a výhledová zpráva .  Praha :  Ministerstvo zemědělství ČR,  2002 .  34 s.   [1, z toho volných 1]
    Cukrovka a cukr
  7. "Řepařství 2002" : 3. ročník : sborník z mezinárodní konference pořádané 20.-21. února 2002 na ČZU v Praze .  Praha :  Česká zemědělská univerzita,  2002 .  186 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Cukrovka ; Cukr : situační a výhledová zpráva / [odpovědný odborný redaktor Ivan Svoboda] .  Praha :  Ministerstvo zemědělství ČR,  2001 .  32 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Rostlinná výroba. III, (Okopaniny) / Miroslav Jůzl, Josef Pulkrábek, Jiří Diviš a kolektiv .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2000 .  222 s.   [1, z toho volných 1]
    Rostlinná výroba
  10. Pěstování brambor a cukrovky : studie z jednání odboru rostlinné výroby Akademie zemědělských věd ČSFR .  Praha :  Akademie zemědělských věd ČSFR,  1991 .  113 s.   [1, z toho volných 1]
    Pěstování brambor a cukrovky


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.