Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 28  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0005459 xodb^"
  1. Maso / autorky textů: Tereza Pavcová, Jana Zbyňková .  Praha :  Vltava Labe Media a.s.,  2021  80 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Maso
  2. Zvířata jsou k sežrání : lehce stravitelná psychologie karnismu a veganství / Eva Grestenbergerová .  V Brně :  CPress,  2020  200 stran   [1, z toho volných 1]
    Zvířata jsou k sežrání
  3. Proteinholik : jak nás naše posedlost masem zabíjí a co s tím můžeme dělat / Garth Davis spolu s Howardem Jacobsonem ; z anglického originálu Proteinaholic: how our obsession with meat is killing us and what we can do about it přeložila Jana Hübschová .  Olomouc :  ANAG,  [2018]  ©2018  462 stran   [1, z toho volných 0]
    Proteinholik
  4. Lži o masu : živočišná výroba jako zdroj nemocí / Hans-Ulrich Grimm ; překlad: Kristýna Talafantová .  Praha :  Dobrovský,  2017  258 stran   [1, z toho volných 1]
    Lži o masu
  5. Technologie masa : cvičení / Hana Šulcerová, Michal Mihok .  V Brně :  Mendelova univerzita,  2016  166 stran   [1, z toho volných 1]
    Technologie masa
  6. Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka / Michal Šanda .  Praha :  Dybbuk,  2016  141 stran   [2, z toho volných 1, prezenčně 1]
    Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka
  7. Jíst zvířata / Jonathan Safran Foer ; z anglického originálu Eating animals přeložila Lucie Menclíková .  Praha :  Dokořán,  2015  291 stran   [1, z toho volných 1]
    Jíst zvířata
  8. Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče .  Praha :  Burda Praha, spol. s r.o.,  2015  175 stran   [2, z toho volných 1]
    Jak nakupovat a zpracovávat maso
  9. Řeznictví a uzenářství / Václav Rošický .  Tábor :  OSSIS,  2015  304 stran   [1, z toho volných 1]
    Řeznictví a uzenářství
  10. Učebná kniha uzenářství a řeznictví / Josef Achrer .  Tábor :  OSSIS,  2014 .  161 s.   [1, z toho volných 1]
    Učebná kniha uzenářství a řeznictví

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.