Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0005460 xnor^"
  1. Požadavky na vybrané tepelně opracované masné výrobky : ČSN 57 6011 .  Praha :  Český normalizační institut,  2007 .  11 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Drůbež celá a porcovaná, čerstvá a zmrazená - Metody zkoušení - Stanovení obsahu volné vody : ČSN 57 3100 .  Praha :  Český normalizační institut,  2002 .  11 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu dusíku (Referenční metoda) : ČSN ISO 937 .  Praha :  Český normalizační institut,  2002 .  7 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.