Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 29  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0005460 xodb^"
  1. Maso / autorky textů: Tereza Pavcová, Jana Zbyňková .  Praha :  Vltava Labe Media a.s.,  2021  80 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Maso
  2. Domácí zabijačka : klobásy, šunka, pečeně, huspenina / Carsten Bothe .  Praha :  Vašut,  2020  135 stran   [1, z toho volných 1]
    Domácí zabijačka
  3. Uzeninové delikatesy : jak připravovat, podávat a vychutnávat si uzeniny / Miranda Ballard ; překlad: Ondřej Machálek .  Brno :  CPress,  2018  160 stran   [2, z toho volných 1]
    Uzeninové delikatesy
  4. Domácí uzení masa : na grilu i v udírně / Will Fleischman ; z anglického originálu Smoking meat ... přeložila Květa Palowská .  Praha :  Euromedia,  2017  191 stran   [1, z toho volných 1]
    Domácí uzení masa
  5. Uzení pro labužníky : ryby, maso, zelenina, chleba, ořechy a mnohem více / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila: Jitka Koubková .  Praha :  Grada,  2017  128 stran   [2, z toho volných 1]
    Uzení pro labužníky
  6. Lži o masu : živočišná výroba jako zdroj nemocí / Hans-Ulrich Grimm ; překlad: Kristýna Talafantová .  Praha :  Dobrovský,  2017  258 stran   [1, z toho volných 1]
    Lži o masu
  7. Výroba jemného uzenářského zboží / Rudolf Řehák .  Tábor :  OSSIS,  [2017]  ©2017  126 stran   [1, z toho volných 1]
    Výroba jemného uzenářského zboží
  8. Technologické výpočty pro řezníky a uzenáře / Václav Šedivý .  Tábor :  OSSIS,  2017  99 stran   [1, z toho volných 1]
    Technologické výpočty pro řezníky a uzenáře
  9. Technologie masa : cvičení / Hana Šulcerová, Michal Mihok .  V Brně :  Mendelova univerzita,  2016  166 stran   [1, z toho volných 1]
    Technologie masa
  10. Označování masných výrobků / Jan Katina .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,  2016  19 stran   [1, z toho volných 1]
    Označování masných výrobků

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.