Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 16  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0006285 xodb^"
  1. Assuring the Integrity of the Food Chain: Fighting Food Fraud : program & book of abstracts : April 6-7, 2016 Prague, Czech Republic / Jana Pulkrabová, Monika Tomaniová, Jana Hajšlová and Paul Brereton, editors .  Prague :  University of Chemistry and Technology,  [2016]  ©2016  201 stran   [1, z toho volných 1]
    Assuring the Integrity of the Food Chain: Fighting Food Fraud
  2. Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin / Kateřina Demnerová a kolektiv .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2016  122 stran   [1, z toho volných 0]
    Laboratoř mikrobiologického zkoumání potravin
  3. 1st European Workshop on Ambient Mass Spectrometry and Related Mass Spectrometry-Based Techniques in Food / Natural Products Control: Safety, Authenticity, Forensics, Metabolomics : June 18-20, 2012, Prague, Czech Republic : book of abstracts / editors Jana Pulkrabová ... [et al.] .  Prague :  Institute of Chemical Technology,  c2012 .  84 s.   [1, z toho volných 1]
    1st European Workshop on Ambient Mass Spectrometry and Related Mass Spectrometry-Based Techniques in Food / Natural Products Control: Safety, Authenticity, Forensics, Metabolomics
  4. Enologie a odborná degustace / Božena Fialková .  Praha :  Vysoká škola hotelová v Praze 8,  2007 .  140 s.   [1, z toho volných 1]
    Enologie a odborná degustace
  5. Praktikum pro faremní zpracovatele mléka : seminář pro praxi. Hygienické požadavky na faremní zpracování mléka / Luboš Babička, Lenka Kouřimská .  Praha :  Česká zemědělská univerzita,  2006 .  48 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů .  Praha :  České a slovenské odborné nakladatelství,  2006 .  101 s., [17] l. příl.   [1, z toho volných 1]
    Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny
  7. Legislativa a řízení jakosti v potravinářství / Jan Hrabě, František Buňka, Otakar Rop .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2005 .  173 s.   [1, z toho volných 1]
    Legislativa a řízení jakosti v potravinářství
  8. Enologie a odborná degustace / Božena Fialková .  Praha :  Vysoká škola hotelová v Praze 8,  2005 .  134 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizace v celém potravinovém řetězci : návrh mezinárodní normy ISO/DIS 22000 : pracovní překlad / zpracovatel Dobromila Rolková .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  64 s.   [1, z toho volných 1]
    Systémy managementu bezpečnosti potravin - Požadavky na organizace v celém potravinovém řetězci
  10. Praktický postup pro zavedení a funkční provozování systémů HACCP / Ivana Havelková a spoluautoři [Zdeňka Mahdiová, Miloš Žáček] .  Praha :  HASAP Gastro Consulting,  [2004] .  [16] s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.