Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0006318 xodb^"
  1. Mastné kyseliny a tuky ve zdraví a nemoci / Miroslav Zeman, Jaroslav Macášek, Marek Vecka a kolektiv .  Praha :  Grada Publishing,  2024  xiii, 290 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Mastné kyseliny a tuky ve zdraví a nemoci
  2. Skoncujte a alzheimerem, parkinsonem a dalšími nemocemi : kokosový olej a nízkosacharidová dieta jako řešení v léčbě neurodegenerativních chorob / Mary T. Newport ; překlad: Eva Kadlecová .  Brno :  CPress,  2018  228 stran   [1, z toho volných 1]
    Skoncujte a alzheimerem, parkinsonem a dalšími nemocemi
  3. Tuk není nepřítel : a jak je to s tím pohybem / Jitka Egressy .  Brno :  CPress,  2018  151 stran   [1, z toho volných 1]
    Tuk není nepřítel
  4. Rakovina - problém a řešení : dokumentace / Johanna Budwig ; překlad: Helena Cmurová .  V Plzni :  Nempe,  2016  139 stran   [1, z toho volných 1]
    Rakovina - problém a řešení
  5. 4. Česká lipidomická konference : 25.-26. června 2014, ÚOCHB AV ČR, Praha : sborník příspěvků / Lipidomická sekce České společnosti pro biochemii a molekulární biologii ; [editor Michal Hoskovec] .  Praha :  Ústav organické chemie a biochemie AV ČR,  c2014 .  13 l.   [1, z toho volných 1]
    4. Česká lipidomická konference
  6. Možnosti produkce sladkovodních ryb s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin / T. Zajíc ... [et al.] .  Vodňany :  Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod,  2011 .  34 s.   [1, z toho volných 1]
    Možnosti produkce sladkovodních ryb s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin
  7. Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení : vědecká monografie = Fatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition : a review / Eva Samková, Milan Pešek, Jiří Špička .  V Českých Budějovicích :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  2008 .  90 s.   [1, z toho volných 1]
    Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení
  8. Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě : vědecká monografie / Pavel Kalač, Jiří Špička .  V Českých Budějovicích :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  2006 .  57 s.   [1, z toho volných 1]
    Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě
  9. Zdravé tuky omega : chrání před nemocemi srdce, rakovinou, cukrovkou a podporují hubnutí / David Frej ; [ilustrace v knize a na obálce Tereza Budilová] .  Praha :  EB,  2004 .  166 s.   [2, z toho volných 1]
    Zdravé tuky omega


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.