Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 19  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0006574 xnor^"
  1. Charakterizace kalů - Správná praxe pro spalování kalů s tuky a shrabky nebo samostatně : TNI CEN/TR 13767 .  Praha :  Český normalizační institut,  2007 .  30 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Charakterizace kalů - Filtrační vlastnosti : ČSN EN 14701-2. Část 2, Stanovení specifického filtračního odporu .  Praha :  Český normalizační institut,  2007 .  18 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Charakterizace kalů - Filtrační vlastnosti : ČSN EN 14701-3. Část 3, Stanovení stlačitelnosti .  Praha :  Český normalizační institut,  2007 .  9 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Charakterizace kalů - Úprava vzorků pro stanovení extrahovatelných amonných iontů s použitím 2 mol/l roztoku chloridu draselného : ČSN EN 14671 .  Praha :  Český normalizační institut,  2007 .  11 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. Charakterizace kalů - Správná praxe pro společné spalování kalů a komunálního odpadu : TNI CEN/TR 13768 .  Praha :  Český normalizační institut,  2007 .  21 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Charakterizace kalů - Stanovení celkového fosforu : ČSN EN 14672 .  Praha :  Český normalizační institut,  2006 .  10 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Charakterizace kalů - Usazovací vlastnosti : ČSN EN 14702-2. Část 2, Stanovení zahustitelnosti .  Praha :  Český normalizační institut,  2006 .  11 s   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Charakterizace kalů - Filtrační vlastnosti : ČSN EN 14701-1. Část 1, Čas kapilárního sání (CST) .  Praha :  Český normalizační institut,  2006 .  15 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Charakterizace kalů - Usazovací vlastnosti : ČSN EN 14702-1. Část 1, Stanovení usaditelnosti (Stanovení podílu objemu kalu a objemového indexu kalu) .  Praha :  Český normalizační institut,  2006 .  11 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Pokyny k využívání kalů při rekultivaci půdy : ČSN 75 8085 .  Praha :  Český normalizační institut,  2004 .  22 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.