Výsledky vyhledávání
- Food & beverage management / Blanka Zimáková . Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2004 . 140 s.
- Podnikatelská činnost ve společném stravování a hotelnictví / Jaroslav Liška . Brno : Vydavatelství Masarykovy univerzity, 1995 . 83 s.
- Učební dokumenty pro střední odborná učiliště. Soubor B. Učební obor 64-54-2, Provoz společného stravování . Praha : SPN, 1989 . 50 s.
- Učební dokumenty pro střední odborná učiliště. Soubor B, Učební obor se zvlášť upraveným učebním plánem 64-54-0. Provoz společného stravování . Praha : SPN, 1989 . 29 s.
- Rusko-český slovník určený školám pro společné stravování / Olga Cymbrylová, Jekatěrina Hájková, Leon Lukasevič . Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1962 234 stran
- Co máme vědět o přípravě pokrmů : technologie přípravy jídel / Maryna Klimentová ; [úvodní stati K. Halačka] . Praha : SZdN, 1957 . 380 s., [90] s. obr. příl.