Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0009006 xodb^"
  1. Katalogizace ve formátu MARC 21 : stručná instrukce a příklady pro knihy a některé typy pokračujících zdrojů / Marie Balíková, Hana Kubalová, Jaroslava Svobodová .  Praha :  Národní knihovna ČR,  2008 .  163 s.   [6, z toho volných 0, prezenčně 5]
    Katalogizace ve formátu MARC 21
  2. Nový přístup k evropské harmonizaci .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  60 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Mezinárodní akreditační standardy pro nemocnice : komentovaný oficiální překlad / [přeložili David Marx, Ivan Staněk] .  Praha :  Grada Publishing,  2004 .  287 s.   [1, z toho volných 1]
    Mezinárodní akreditační standardy pro nemocnice
  4. Katalogizace ve formátu MARC 21 : stručná instrukce a příklady pro knihy a některé typy pokračujících zdrojů / Marie Balíková, Hana Kubalová, Jaroslava Svobodová .  Praha :  Národní knihovna ČR,  2004 .  156 s.   [1, z toho volných 1]
    Katalogizace ve formátu MARC 21
  5. ELAG 2001 : 25th library system seminar Prague, 6-8 June 2001 : integrating heterogeneous resources / compiled and edited by Adolf Knoll and Martin Svoboda in co-operation with Paula Goossens .  Prague :  National Library of Czech Republic,  2002 .  337 s.   [1, z toho volných 1]
    ELAG 2001
  6. Rubrikátor Mezinárodního systému vědeckých a technických informací. [Díl 1.], Systematická část / překlad Anežka Králová .  Praha :  ÚVTEI,  1985 .  276 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Rubrikátor Mezinárodního systému vědeckých a technických informací. [Díl 2.], Rejstřík klíčových slov. Sv. 2, Patofyziologie - zvuku .  Praha :  ÚVTEI,  1985 .  S. 171-343   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Rubrikátor Mezinárodního systému vědeckých a technických informací. [Díl 2.], Rejstřík klíčových slov. Sv. 1, Absolutní - patenty .  Praha :  ÚVTEI,  1985 .  170 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.