Výsledky vyhledávání
- Technologie výroby potravin rostlinného původu : pro kombinované studium / Jan Hrabě, František Buňka, Ignác Hoza . Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2007 . 189 s.
- Receptury pro cukrářskou výrobu. Korpusy / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková . Praha : Idea servis, 2006 . 62 s.
- Receptury pro cukrářskou výrobu. Těsta a hmoty / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková . Praha : Idea servis, 2006 . 94 s.
- Receptury pro cukrářskou výrobu. Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková . Praha : Idea servis, 2006 . 110 s.
- Technologie : potravinář : 1. ročník SPŠ / Jiří Altera, Libuše Alterová . [Praha] : Svoboda Servis, 2005 . 86 s.
- Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. IV. část, Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin minerálního původu, nápojů a pochutin / autor Aleš Komár . Brno : Univerzita obrany, 2005 . 142 s.
- Technical instruments and technological procedures of processing primary commodities for food industry and rational assessing of the waste products : international conference of science, Prague 2004 . Prague : Czech University of Agriculture, 2004 . 88 s.
- Cereální chemie a technologie III : technologie trvanlivého pečiva a snack výrobků / Josef Příhoda . Praha : VŠCHT, 1991 . 58 s.
- Technologie masa . Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1984 662 stran
- Výroba a úprava potravin. Část druhá, Technologie pekařství. Díl I. / Alois Kubásek, Josef Spousta . Praha : Nákladem Československé společnosti chemické, 1932 . 338 s., [12] l. obr. příl.