Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 16  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0009478 amg^"
  1. Technologie výroby potravin rostlinného původu : pro kombinované studium / Jan Hrabě, František Buňka, Ignác Hoza .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2007 .  189 s.  
    Technologie výroby potravin rostlinného původu
  2. Receptury pro cukrářskou výrobu. Korpusy / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková .  Praha :  Idea servis,  2006 .  62 s.  
    Receptury pro cukrářskou výrobu
  3. Receptury pro cukrářskou výrobu. Těsta a hmoty / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková .  Praha :  Idea servis,  2006 .  94 s.  
    Receptury pro cukrářskou výrobu
  4. Receptury pro cukrářskou výrobu. Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková .  Praha :  Idea servis,  2006 .  110 s.  
    Receptury pro cukrářskou výrobu
  5. Technologie : potravinář : 1. ročník SPŠ / Jiří Altera, Libuše Alterová .  [Praha] :  Svoboda Servis,  2005 .  86 s.  
    Technologie
  6. Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. IV. část, Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin minerálního původu, nápojů a pochutin / autor Aleš Komár .  Brno :  Univerzita obrany,  2005 .  142 s.  
    kniha
  7. Technical instruments and technological procedures of processing primary commodities for food industry and rational assessing of the waste products : international conference of science, Prague 2004 .  Prague :  Czech University of Agriculture,  2004 .  88 s.  
    Technical instruments and technological procedures of processing primary commodities for food industry and rational assessing of the waste products
  8. Cereální chemie a technologie III : technologie trvanlivého pečiva a snack výrobků / Josef Příhoda .  Praha :  VŠCHT,  1991 .  58 s.  
    Cereální chemie a technologie III
  9. Technologie masa .  Praha :  SNTL - Nakladatelství technické literatury,  1984  662 stran  
    Technologie masa
  10. Výroba a úprava potravin. Část druhá, Technologie pekařství. Díl I. / Alois Kubásek, Josef Spousta .  Praha :  Nákladem Československé společnosti chemické,  1932 .  338 s., [12] l. obr. příl.  
    Výroba a úprava potravin

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.