Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 41  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0009478 xodb^"
  1. Cereální chemie a technologie II : sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie / Pavel Skřivan a kolektiv .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2022  173 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Cereální chemie a technologie II
  2. Úvod do procesů a zařízení potravinářských výrob I. / Jiří Cakl, Hana Jiránková, Petr Doleček, Bedřich Šiška .  Pardubice :  Univerzita Pardubice,  2022  143 stran   [1, z toho volných 1]
    Úvod do procesů a zařízení potravinářských výrob I
  3. Pekařská technologie. V., Moderní trendy v pekárenství / Martin Hanus, Eva Řehák Nováková, Pavel Skřivan, Petr Šedivý .  Praha :  Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o.,  2021  389 stran   [1, z toho volných 1]
    Pekařská technologie
  4. Obiloviny v lidské výživě : inovace a nové trendy v cereální technologii : odborná publikace .  Praha :  Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny,  2021  46 stran   [1, z toho volných 1]
    Obiloviny v lidské výživě
  5. Cereální chemie a technologie : zpracování obilovin - mlýnská a těstárenská výroba / Marcela Sluková, Pavel Skřivan, Marie Hrušková .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2017  217 stran   [1, z toho volných 1]
    Cereální chemie a technologie
  6. Vinařská technologie / Josef Balík, Jan Stávek .  Valtice :  Národní vinařské centrum, o.p.s.,  2017  463 stran   [1, z toho volných 1]
    Vinařská technologie
  7. Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů. Díl I., Provozní měření / Karel Kadlec, Miloš Kmínek, Pavel Kadlec a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing s.r.o.,  2017  584 stran   [1, z toho volných 1]
    Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů
  8. Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů. Díl II., Řízení technologických procesů / Karel Kadlec, Miloš Kmínek, Pavel Kadlec a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing s.r.o.,  2017  616 stran   [1, z toho volných 1]
    Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů
  9. Technologie masa : cvičení / Hana Šulcerová, Michal Mihok .  V Brně :  Mendelova univerzita,  2016  166 stran   [1, z toho volných 1]
    Technologie masa
  10. Houby a houbám podobné organismy v biotechnologiích / Barbora Mieslerová, Michaela Sedlářová, Aleš Lebeda .  Olomouc :  Univerzita Palackého v Olomouci,  2016  199 stran   [1, z toho volných 1]
    Houby a houbám podobné organismy v biotechnologiích

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.