Výsledky vyhledávání
- Cereální chemie a technologie II : sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie / Pavel Skřivan a kolektiv . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2022 173 stran [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
- Úvod do procesů a zařízení potravinářských výrob I. / Jiří Cakl, Hana Jiránková, Petr Doleček, Bedřich Šiška . Pardubice : Univerzita Pardubice, 2022 143 stran [1, z toho volných 1]
- Pekařská technologie. V., Moderní trendy v pekárenství / Martin Hanus, Eva Řehák Nováková, Pavel Skřivan, Petr Šedivý . Praha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o., 2021 389 stran [1, z toho volných 1]
- Obiloviny v lidské výživě : inovace a nové trendy v cereální technologii : odborná publikace . Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2021 46 stran [1, z toho volných 1]
- Cereální chemie a technologie : zpracování obilovin - mlýnská a těstárenská výroba / Marcela Sluková, Pavel Skřivan, Marie Hrušková . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2017 217 stran [1, z toho volných 1]
- Vinařská technologie / Josef Balík, Jan Stávek . Valtice : Národní vinařské centrum, o.p.s., 2017 463 stran [1, z toho volných 1]
- Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů. Díl I., Provozní měření / Karel Kadlec, Miloš Kmínek, Pavel Kadlec a kolektiv . Ostrava : Key Publishing s.r.o., 2017 584 stran [1, z toho volných 1]
- Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů. Díl II., Řízení technologických procesů / Karel Kadlec, Miloš Kmínek, Pavel Kadlec a kolektiv . Ostrava : Key Publishing s.r.o., 2017 616 stran [1, z toho volných 1]
- Technologie masa : cvičení / Hana Šulcerová, Michal Mihok . V Brně : Mendelova univerzita, 2016 166 stran [1, z toho volných 1]
- Houby a houbám podobné organismy v biotechnologiích / Barbora Mieslerová, Michaela Sedlářová, Aleš Lebeda . Olomouc : Univerzita Palackého v Olomouci, 2016 199 stran [1, z toho volných 1]