Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 13  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth k0007915 xodb^"
  1. Potravinářské zbožíznalství : technologie potravin / Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2014 .  425 s.   [1, z toho volných 0]
    Potravinářské zbožíznalství
  2. Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2013 .  496 s.   [1, z toho volných 1]
    Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
  3. Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob : [technologie potravin] / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2012 .  494 s.   [1, z toho volných 1]
    Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob
  4. Přehled tradičních potravinářských výrob : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2012 .  569 s.   [1, z toho volných 1]
    Přehled tradičních potravinářských výrob
  5. Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin / [editor Helena Čížková] .  Ostrava :  Key Publishing,  2011 .  127 s.   [1, z toho volných 1]
    Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin
  6. Svět potravin a kouzlo biotechnologií : 24. letní škola / [kolektiv autorů ; editor Ivana Picková] .  Ostrava :  Key Publishing,  2010 .  116 s.   [1, z toho volných 1]
    Svět potravin a kouzlo biotechnologií
  7. Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv .  Ostrava :  Key Publishing,  2009 .  536 s.   [1, z toho volných 1]
    Co byste měli vědět o výrobě potravin?
  8. Základní metody genového inženýrství .  [Praha] :  JPM Tisk,  2003 .  53 s.   [1, z toho volných 1]
    Základní metody genového inženýrství
  9. Prof. Ing. RNDr. DrSc. Karel Šandera : život a dílo / Vladimír Valter .  Praha :  Českomoravský cukrovarnický spolek,  2003 .  52 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Technologie potravin II / Pavel Kadlec a kolektiv .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2002 .  236 s.   [1, z toho volných 1]
    Technologie potravin II

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.