Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 16  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0005326 amg^"
  1. 100 a 1 jídel z hub a na houbách / Oldřich Kosek ; Úvod Miroslav Smotlacha ; Ilustr. Daniela Bočanová ; Graf. úprava Magda Janečková .  Praha :  Merkur,  1992 .  147 s.  
    100 a 1 jídel z hub a na houbách
  2. Houbařská kuchařka / Miroslav Smotlacha .  Praha :  Avicenum,  1989 .  237 s.  
    Houbařská kuchařka
  3. Mraznička nám pomáhá / Alice Pinková ; [předmluvu napsal Miroslav Smotlacha] .  Praha :  Práce,  1988 .  32 s.  
    Mraznička nám pomáhá
  4. Houby po celý rok / Bohuslav Ježek ; Jan Vrbka ; Miroslav Smotlacha ; Předml. a il. M. Smotlacha ; Fot. J. Vrbka .  Praha :  Práce,  1988 .  32 s.  
    Houby po celý rok
  5. Zmrazené potraviny v průmyslu a domácnosti / Miroslav Smotlacha, Jitka Horáčková, Bohuslava Nosková .  Praha :  Avicenum,  1988 .  263 s.  
    Zmrazené potraviny v průmyslu a domácnosti
  6. Jihočeská houbařská kuchařka / Vilém Vrabec, mykologická část Miroslav Smotlacha ; fotografie Josef a Marie Erhartovi ... [et al.] .  Praha :  Svépomoc,  1986 .  344 s., [48] s. obr. příl.  
    Jihočeská houbařská kuchařka
  7. Mraznička nám pomáhá / Alice Pinková ; Předml. Miroslav Smotlacha ; Il. Tomáš Smetana ; Fot. Olga Davidová .  Praha :  Práce,  1984 .  32 s.  
    Mraznička nám pomáhá
  8. Atlas tržních a jedovatých hub / Smotlacha - Malý .  Praha :  Státní zemědělské nakladatelství,  1983  269 stran  
    Atlas tržních a jedovatých hub
  9. Jihočeská houbařská kuchařka / Vilém Vrabec ; mykologická část Miroslav Smotlacha ; fotografie Josef a Marie Erhartovi ... et al. .  České Budějovice :  Jihočeské nakladatelství,  1982 .  253 s., [62] s. barev. obr. příl.  
    Jihočeská houbařská kuchařka
  10. Houby v kuchyních světa / Jiří Baier ; ilustroval Miroslav Smotlacha, Jiří Winter-Neprakta .  Praha :  Práce,  1981  133 stran, 24 nečíslovaných stran  
    Houby v kuchyních světa

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.