Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 14  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0012322 xodb^"
  1. Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr .  Brno :  Mendelova univerzita v Brně,  2010 .  102 s.   [1, z toho volných 1]
    Jakost a zpracování ryb
  2. Senzorická analýza potravin / Ivo Ingr, Jan Pokorný, Helena Valentová .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2007 .  101 s.   [1, z toho volných 1]
    Senzorická analýza potravin
  3. Základy konzervace potravin / Ivo Ingr .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2007 .  119, [18] s.   [1, z toho volných 1]
    Základy konzervace potravin
  4. Produkce a zpracování masa / Ivo Ingr .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2003 .  202 s.   [1, z toho volných 1]
    Produkce a zpracování masa
  5. Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů / Jana Simeonovová, Ivo Ingr, Stanislav Gajdůšek .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2003 .  122 s.   [1, z toho volných 1]
    Zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
  6. Zpracování zemědělských produktů / Ivo Ingr a kolektiv .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2001 .  249 s.   [1, z toho volných 1]
    Zpracování zemědělských produktů
  7. Základy konzervace potravin / Ivo Ingr .  Brno :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  1999 .  119 s.   [1, z toho volných 1]
    Základy konzervace potravin
  8. Hodnocení a zpracování ryb / Ivo Ingr .  Brno :  Vysoká škola zemědělská,  1994 .  106 s.   [1, z toho volných 1]
    Hodnocení a zpracování ryb
  9. Hodnocení živočišných výrobků / Ivo Ingr, Jiří Buryška, Jana Simeonovová .  Brno :  Vysoká škola zemědělská,  1993 .  128 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Mlékařství a hodnocení živočišných výrobků. 2. / Ivo Ingr .  Praha :  SPN,  1987 .  138 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.