Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 26  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0019414 xbel^"
  1. Rozum / Rudolf Sloboda ; přeložil Emil Charous .  V Praze : a Litomyšli :  Paseka,  2013 .  301 s.   [2, z toho volných 1]
    Rozum
  2. Mistři / Vincent Šikula ; přeložil Emil Charous .  Praha :  Adonai, s.r.o.,  2004  273 stran   [1, z toho volných 1]
    Mistři
  3. Tisíciletá včela / Peter Jaroš ; [přeložil Emil Charous] .  Praha :  Adonai,  2004 .  532 s.   [2, z toho volných 1]
    Tisíciletá včela
  4. Pět slovenských novel / vybral, uspoř. a doslov napsal Emil Charous ; přel. [ze slov.] Gustav Hajčík, Emil Charous .  Praha :  Odeon,  1989 .  397 s.   [1, z toho volných 1]
    Pět slovenských novel
  5. Jiskry z pološera / Milan Th. Mitrovský ; vybral a ze slovenského originálu přeložil a doslov napsal Emil Charous .  Praha :  Odeon,  1988 .  225 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Lampa s růžovým stínidlem : výbor ze současné slovenské milostné povídky / vybral, sest. a doslov naps. Emil Charous ; ze slov. přel. Jana Hamanová ... [aj.] .  Praha :  Československý spisovatel,  1988 .  415 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Rasputin a carevna / Ivan Izakovič ; přeložil Emil Charous .  Praha :  Československý spisovatel,  1988 .  565 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Lámání pečetí / Bohuš Chňoupek ; ze slov. přel. Emil Charous ; ilustrace a kresby na obálce Josef Liesler .  Praha :  Mladá fronta,  1985 .  557 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. V proudech času : antologie slov. povídky čtyř desetiletí / vybral, uspoř., doslov a medailóny autorů naps. Emil Charous ; [ze slov.] přel. Gustav Hajčík ... [aj.] .  Praha :  Odeon,  1984 .  484 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Krůpěje noci : výbor světových balad / uspořádal Emil Charous za spolupráce Vladimíra Justla .  Praha :  Albatros,  1982 .  277, [7] s.   [2, z toho volných 1, prezenčně 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.