Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0020647 xodb^"
  1. Způsob posuzování shody u potravin : rukověť pro potravinářský průmysl ČR / Bedřich Škopek .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1999 .  88 s.   [2, z toho volných 2]
    kniha
  2. Praktická příručka výrobce a prodejce potravin / Bedřich Škopek, Michal Voldřich a kolektiv autorů .  Praha :  Dashöfer,  1999-2001 .  3 sv.   [1, z toho volných 0]
    kniha
  3. The law on foodstuffs and tobacco products (with a commentary on the most important provisions) : manual for the Food Industry in the Czech Republic / Bedřich Škopek, Josef Mezera ; [translated by Madeleine Štulíková] .  Prague :  Institute for Agricultural and Food Information,  1998 .  67 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Zákon o potravinách a tabákových výrobcích (s komentářem k nejdůležitějším ustanovením) : rukověť pro potravinářský průmysl v ČR / uspořádali a komentář zpracovali Bedřich Škopek, Josef Mezera .  Praha :  ÚZPI,  1997 .  60 s.   [1, z toho volných 0]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.