Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 29  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0021020 xbel^"
  1. Dobrý ročník / Peter Mayle ; z anglického originálu A good year ... přeložil Paul Millar .  Praha :  Argo,  2019  212 stran   [1, z toho volných 1]
    Dobrý ročník
  2. Mých 25 let v Provenci / Peter Mayle ; z anglického originálu My twenty-five years in Provence ... přeložil Paul Millar .  Praha :  Argo,  2019  131 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh   [3, z toho volných 1]
    Mých 25 let v Provenci
  3. Honba za Cézannem / Peter Mayle ; z anglického originálu Chasing Cézanne ... přeložil Paul Millar .  Praha :  Argo,  2018  237 stran   [1, z toho volných 1]
    Honba za Cézannem
  4. Hotel Pastis / Peter Mayle ; z anglického originálu Hotel Pastis ... přeložil Paul Millar .  Praha :  Argo,  2018  336 stran   [1, z toho volných 1]
    Hotel Pastis
  5. Podfuk jako víno / Peter Mayle ; přeložil Paul Millar .  Praha :  Argo,  2018  181 stran   [2, z toho volných 2]
    Podfuk jako víno
  6. Podfuk v Marseille / Peter Mayle ; přeložil Paul Millar .  Praha :  Argo,  2018  191 stran   [1, z toho volných 1]
    Podfuk v Marseille
  7. Podfuk s diamanty / Peter Mayle ; z anglického originálu The diamond caper ... přeložil Paul Millar .  Praha :  Argo,  2016  173 stran   [1, z toho volných 1]
    Podfuk s diamanty
  8. Podfuk na Korsice / Peter Mayle ; [z anglického originálu ... přeložil Paul Millar] .  Praha :  Argo,  2015 .  143 s.   [1, z toho volných 1]
    Podfuk na Korsice
  9. 3x Provence / Peter Mayle ; z anglických originálů A year in Provence, Toujours Provence a Encore Provence ... přeložil Paul Millar .  Praha :  Argo,  2015  580 stran   [1, z toho volných 1]
    3x Provence
  10. Honba za Cézannem / Peter Mayle ; [z anglického originálu ... přeložil Paul Millar] .  Velké Přílepy :  Olympia,  2014 .  187 s.   [2, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Honba za Cézannem

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.