Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0037437 amg^"
  1. Čisté mlékařské kultury : výroba, kontrola, použití / Miloš Teplý, [který také naps.] předml... . [aj.] .  Praha :  SNTL,  1984 .  295 s.  
    Čisté mlékařské kultury
  2. Moderní mléčná kuchařka : mléčné pokrmy, lahůdky a nápoje / Miloš Teplý, Růžena Plavcová, Věra Rumlová, Jaroslav Vinš .  Praha :  Avicenum,  1981  359 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh  
    Moderní mléčná kuchařka
  3. Technologie mléčných výrobků / kolektiv pod vedením Miloše Teplého, A.A. Sokolova a Arthura Mayera ; příspěvky ruských autorů přeložil Karel Zadražil, německých autorů Augustin Lukáš .  Praha :  Státní nakladatelství technické literatury,  1981  371 stran  
    Technologie mléčných výrobků
  4. Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství / Miroslav Hejzlar, Bohumil Hylmar, Miloš Teplý .  Praha :  Nakladatelství technické literatury,  1980  282 stran  
    Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství
  5. Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky / Miloš Teplý a kolektiv .  Praha :  SNTL,  1968 .  185, [1] s.  
    Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky
  6. Mléčné speciality, jejich výroba a příprava v domácnosti / Miloš Teplý .  Praha :  Státní zdravotnické nakladatelství,  1962 .  246 s.  
    Mléčné speciality, jejich výroba a příprava v domácnosti


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.