Výsledky vyhledávání
- Čisté mlékařské kultury : výroba, kontrola, použití / Miloš Teplý, [který také naps.] předml... . [aj.] . Praha : SNTL, 1984 . 295 s.
- Moderní mléčná kuchařka : mléčné pokrmy, lahůdky a nápoje / Miloš Teplý, Růžena Plavcová, Věra Rumlová, Jaroslav Vinš . Praha : Avicenum, 1981 359 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh
- Technologie mléčných výrobků / kolektiv pod vedením Miloše Teplého, A.A. Sokolova a Arthura Mayera ; příspěvky ruských autorů přeložil Karel Zadražil, německých autorů Augustin Lukáš . Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1981 371 stran
- Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství / Miroslav Hejzlar, Bohumil Hylmar, Miloš Teplý . Praha : Nakladatelství technické literatury, 1980 282 stran
- Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky / Miloš Teplý a kolektiv . Praha : SNTL, 1968 . 185, [1] s.
- Mléčné speciality, jejich výroba a příprava v domácnosti / Miloš Teplý . Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1962 . 246 s.