Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth p0037437 xodb^"
  1. Technologie mléčných výrobků / vyprac., ved. Miloš Teplý .  Praha :  SNTL,  1981 .  371 s   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Nové směry v technice a technologii mlékárenského průmyslu / Hlav. aut. Miloš Teplý .  Praha :  SNTL,  1980 .  243 s   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Mléko a jeho produkce k průmyslovému zpracování / Hlav. aut. Miloš Teplý .  Praha :  SZN,  1979 .  371 s   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky / [vedoucí autorského kol.] Miloš Teplý .  Praha :  SNTL,  1968 .  185 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. Mléčné speciality, jejich výroba a příprava v domácnosti / Miloš Teplý ... [et al.] .  Praha :  SNTL,  1959 .  179 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.