Výsledky vyhledávání
- Bezpečnost pokrmů v gastronomii - malé a střední provozovny : postupy na zásadách HACCP : nové předpisy EU : praktická příručka pro pracovníky resturací a účelového stravování zejména malých a středních provozoven stravovacích služeb / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů . Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2006 . 101 s., [17] l. příl. [1, z toho volných 1]
- Bezpečnost pokrmů v gastronomii : HACCP : správná výrobní a hygienická praxe, aktuální legislativa : příručka pro pracovníky restaurací a účelového stravování / Michal Voldřich, Marie Jechová a kolektiv autorů . Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2004 . 183 s. [1, z toho volných 1]
- Systém kritických bodů (HACCP) v obchodě : příručka pro pracovníky potravinářských prodejen / Michal Voldřich, Marie Jechová, Marcela Kaudelová . Praha : České a slovenské odborné nakladatelství : Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR, 2004 . 73 s. [1, z toho volných 1]
- Hygiena v gastronomii : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / Jarmila Číhalová, Marie Jechová . Praha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2001 . 70 s. [1, z toho volných 1]