Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth u0004586 xodb^"
  1. Syrovátka v potravinářství / Irena Suková .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  2006 .  60 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Označování masných výrobků : komentované znění vyhlášky č.326/2001 Sb. / Michal Halásek .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  2003 .  50 s.   [1, z toho volných 1]
    Označování masných výrobků
  3. Komentovaný zákon č. 146/2002 Sb. o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů / komentář první části o Stání zemědělské a potravinářské inspekci zpracovala Jiřina Venclíková .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  2003 .  42 s.   [1, z toho volných 1]
    Komentovaný zákon č. 146/2002 Sb. o Státní zemědělské a potravinářské inspekci a o změně některých souvisejících zákonů
  4. Agroturistika a biopotraviny : základ prosperity farmy : právní, finanční a informační podnikatelské minimum / Marie Stříbrná, Pavel Mikula .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  2003 .  51 s.   [1, z toho volných 1]
    Agroturistika a biopotraviny
  5. Víme, co jíme? : geneticky modifikované organismy, alergie a další rizika z potravin / Jaroslav Drobník, Václav Špičák .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  2002 .  30 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.