Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 20  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0001324 xcla^"
  1. Skřítkův svět okouzlil i polské porotce / Eva Jarošová .  Mladá fronta Dnes.Ročník 35, číslo 82 (8.4.2024), strana 12.  
    článek
  2. Nejlepší zmrzliny ochutnáte v Kačici, Kladně i Slaném / Kateřina Nič Husárová .  Kladenský deník extra.Číslo srpen (12.8.2023), s. [1].  
    článek
  3. Sladká pokušení, pernikáři a cukráři / Hana Bílková .  Líbeznický zpravodaj.Ročník 21, číslo 9 (2023), s. 6-7.  
    článek
  4. Cukroví jako luxus. Lidé ho i tak kupují / Aleš Kubelka ; foto Josef Vostárek .  Mladá fronta Dnes.Ročník 33, číslo 293 (17.12.2022), s. 13.  
    článek
  5. V biopekárně pečou podle rodinných receptů / Pavel Šafránek .  Kladenský deník.Č. 85 (13.4.2021), s. 11.  
    článek
  6. Mám stále sladký život / Kateřina Nič Husárová .  Kladenský deník.Kladenský deník extra/květen (10.5.2021), s. 2.  
    článek
  7. Příběh Parbusovy cukrárny / Klára Růžičková .  Choceradský zpravodaj.Roč. 26, č. 6 (15.12.2020), s. 6-7.  
    článek
  8. Cukroví se má sníst už před Vánocemi / Jaroslava Šašková ; Dan Materna .  Mladá fronta Dnes.Roč. 31, č. 289 (12.12.2020), s. 15.  
    článek
  9. Velvary - tradiční zdroje obživy po únoru 1948 řemesla a živnosti. Část druhá, Především o pekařích a cukrářích / Zdeňka Křtěnová .  Zpravodaj z Velvarska.Č. listopad (2016), s. 37-39.  
    článek
  10. Jeseničtí mají třetí regionální potravinu. Je to švestkový řez / Šárka Hoblíková .  Rakovnický deník.Č. 78 (4.4.2016), s. [1].  
    článek

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.