Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth 0353512 t150a^"
  1. Věcné témafermentace
    Odkaz viz.kvašení
    Viz téžfermentované potraviny
    kvašená zelenina
    katalýza
    Druh soub.Soubor věcných témat
    Odkazy (3) - Soubor věcných témat
    (4) - Digitalizované dokumenty
    (17) - Odborná literatura, mapy
  2. Věcné témakysané mléčné výrobky
    Odkaz viz.výrobky kysané mléčné
    výrobky mléčné kysané
    výrobky kvašené mléčné
    výrobky mléčné kvašené
    výrobky fermentované mléčné
    výrobky mléčné fermentované
    kvašené mléčné výrobky
    fermentované mléčné výrobky
    Viz téžtvaroh
    fermentované potraviny
    mléčné výrobky
    Druh soub.Soubor věcných témat
    Odkazy (1) - Soubor věcných témat
    (1) - Odborná literatura, mapy
  3. Věcné témapotraviny
    Viz téžbalení potravin
    bioprodukty
    fyzikální vlastnosti potravin
    hygiena potravin
    jedlé plané rostliny
    kuchařské suroviny
    nutriční hodnota potravin
    obchod s potravinami
    potravinové alergeny
    potravinové zdroje
    potravinářská chemie
    potravinářská mikrobiologie
    potravinářské suroviny
    potravinářský průmysl
    prodejny potravin
    spotřeba potravin
    toxikologie potravin
    výroba potravin
    biopotraviny
    fermentované potraviny
    geneticky modifikované potraviny
    kontrola potravin
    konzervované potraviny
    kvalita potravin
    nutraceutika
    potraviny rostlinného původu
    potraviny živočišného původu
    těstoviny
    poživatiny
    Druh soub.Soubor věcných témat
    Odkazy (19) - Soubor věcných témat
    (20) - Digitalizované dokumenty
    (2) - Audiovizuální a elektronické zdroje
    (9) - Literatura pro děti a mládež
    (88) - Normy
    (189) - Odborná literatura, mapy
    (7) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    (2) - Zvukové knihy
    (30) - PERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    (30) - ČLÁNKY


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.