Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kl_us_auth h0002397 t150a^"
  1. Věcné témaanalýza potravin
    Viz téžchemická analýza
    fyzikální vlastnosti potravin
    hygiena potravin
    kontrola potravin
    potravinářská chemie
    Druh soub.Soubor věcných témat
    Odkazy (3) - Soubor věcných témat
    (11) - Digitalizované dokumenty
    (21) - Audiovizuální a elektronické zdroje
    (1) - Literatura pro děti a mládež
    (1) - Normy
    (24) - Odborná literatura, mapy
    (1) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
  2. Věcné témaaplikovaná analytická chemie
    Odkaz viz.chemie analytická aplikovaná
    Viz téžklinická chemie
    laboratorní diagnostika
    lékařská chemie
    analýza půdy
    environmentální analytická chemie
    potravinářská chemie
    vzorkování
    analytická chemie
    aplikovaná chemie
    Druh soub.Soubor věcných témat
    Odkazy (6) - Soubor věcných témat
    (1) - Digitalizované dokumenty
    (3) - Odborná literatura, mapy
  3. Věcné témakontrola potravin
    Viz téžanalýza potravin
    fyzikální vlastnosti potravin
    hygiena výživy
    kvalita potravin
    potravinářská chemie
    potravinářská mikrobiologie
    degustace
    hygiena potravin
    potraviny
    Druh soub.Soubor věcných témat
    Odkazy (6) - Soubor věcných témat
    (4) - Digitalizované dokumenty
    (1) - Audiovizuální a elektronické zdroje
    (1) - Normy
    (16) - Odborná literatura, mapy
  4. Věcné témamolekulární gastronomie
    Odkaz viz.gastronomie molekulární
    molekulární kuchyně
    kuchyně molekulární
    Viz téžpotravinářská chemie
    kuchařství
    Druh soub.Soubor věcných témat
    Odkazy (1) - Soubor věcných témat
    (1) - Odborná literatura, mapy
  5. Věcné témapotraviny
    Viz téžbalení potravin
    bioprodukty
    fyzikální vlastnosti potravin
    hygiena potravin
    jedlé plané rostliny
    kuchařské suroviny
    nutriční hodnota potravin
    obchod s potravinami
    potravinové alergeny
    potravinové zdroje
    potravinářská chemie
    potravinářská mikrobiologie
    potravinářské suroviny
    potravinářský průmysl
    prodejny potravin
    spotřeba potravin
    toxikologie potravin
    výroba potravin
    biopotraviny
    fermentované potraviny
    geneticky modifikované potraviny
    kontrola potravin
    konzervované potraviny
    kvalita potravin
    nutraceutika
    potraviny rostlinného původu
    potraviny živočišného původu
    těstoviny
    poživatiny
    Druh soub.Soubor věcných témat
    Odkazy (19) - Soubor věcných témat
    (20) - Digitalizované dokumenty
    (2) - Audiovizuální a elektronické zdroje
    (9) - Literatura pro děti a mládež
    (88) - Normy
    (188) - Odborná literatura, mapy
    (7) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    (2) - Zvukové knihy
    (30) - PERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    (30) - ČLÁNKY


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.