Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0205292^"
  1. Ovocné kultury / kolektiv autorů ; vedoucí autorského kolektivu: Jaroslav Hlušek ; autoři v abecedním pořadí: Josef Balík, Patrik Burg, Tomáš Lošák, Tomáš Nečas, Ivo Ondrášek, Ivana Šafránková, Jan Wolf, Pavel Zemánek .  Praha :  Profi Press s.r.o.,  2018  239 stran   [1, z toho volných 1]
  2. Vinařská technologie / Josef Balík, Jan Stávek .  Valtice :  Národní vinařské centrum, o.p.s.,  2017  463 stran   [1, z toho volných 1]
  3. Anthokyaninová barviva v hroznech a vínech = Anthocyanin pigments in grapes and wines .  Brno :  Mendelova univerzita v Brně,  2010 .  108 s.   [1, z toho volných 1]
  4. Kvalita moravských a českých vín a jejich budoucnost : národní konference s mezinárodní účastí : Lednice 11.-12.9.2008 : sborník příspěvků / [editor Josef Balík ... et al.] .  Brno :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně,  2008 .  [50] s.   [1, z toho volných 1]
  5. Kvalitologie zahradnických produktů : nauka o hodnocení a řízení jakosti produktů a produkčních procesů / Karel Kopec, Josef Balík .  Brno :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně,  2008 .  171 s.   [1, z toho volných 1]
  6. Zahradnická kvalitologie : seminární praktikum / Josef Balík, Karel Kopec .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2008 .  59 s.   [1, z toho volných 1]
  7. Vinařství : návody do laboratorních cvičení / Josef Balík .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2006, c2004 .  96 s.  
    Vinařství
  8. Vinařství : návody do laboratorních cvičení / Josef Balík .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2004 .  96 s.  
    Vinařství
  9. Problémy kvašení vín / Robert Steidl, Wolfgang Renner ; [překlad z rakouského originálu Josef Balík] .  Valtice :  Národní salon vín,  2004 .  74 s., [5] s. barev. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
  10. Vinařství : (návody do laboratorních cvičení) / Josef Balík .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  1998 .  96 s.   [1, z toho volných 1]


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.