Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 13  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0272921^"
  1. Druhá derivace touhy : člověk duše-vnější : úvahy nad (ne)končícími otázkami / Tomáš Sedláček .  [Praha] :  [Knihovna a tiskárna pro nevidomé K. E. Macana],  [2022]  2 audiodisky (15 hod., 11 min.)   [1, z toho volných 1]
  2. Druhá derivace touhy. Pravdoláskaři a bohémové : úvahy nad (ne)končícími otázkami / Tomáš Sedláček .  Praha :  65. pole,  2021  432 stran   [1, z toho volných 1]
  3. Dějiny arogance : psychologické aspekty neomezeného růstu / Luigi Zoja ; s předmluvou Tomáše Sedláčka ; z italského originálu Storia dell'arroganza. Psicologia e limiti dello sviluppo ... přeložila Helena Lergetporer .  Praha :  Prostor,  2020  286 stran   [1, z toho volných 1]
  4. Druhá derivace touhy. Na prahu digitální teologie : úvahy nad (ne)končícími otázkami / Tomáš Sedláček .  Praha :  65. pole,  2020  332 stran   [1, z toho volných 1]
  5. Ekonomie dobra a zla : po stopách lidského tázání od Gilgameše po finanční krizi / Tomáš Sedláček .  [Praha] :  [Knihovna a tiskárna pro nevidomé K. E. Macana],  [2020]  1 audiodisk (9 hod., 57 min.)   [1, z toho volných 1]
  6. Druhá derivace touhy. Člověk duše-vnější : úvahy nad (ne)končícími otázkami / Tomáš Sedláček .  Praha :  65. pole,  2018  381 stran   [3, z toho volných 1]
  7. Kafkonomie : z boží vůle bankéř : rozhovor s Romanem Chlupatým / Tomáš Sedláček & Joris Luyendijk .  Praha :  65. pole,  2018  153 stran   [1, z toho volných 1]
  8. Ekonomie dobra a zla : po stopách lidského tázání od Gilgameše po finanční krizi / Tomáš Sedláček .  Praha :  65. pole,  2017  388 stran   [2, z toho volných 1]
  9. 2036 : jak budeme žít za 20 let? / Tomáš Sedláček a hosté .  Praha :  65. pole,  2016  230 stran   [1, z toho volných 1]
  10. (R)evoluční ekonomie - o systému a lidech / Tomáš Sedláček & David Graeber ; rozhovor s Romanem Chlupatým .  Praha :  65. pole,  2013 .  135 s.   [1, z toho volných 1]

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.