Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0275871^"
  1. Metodika produkce bramboru s barevnou dužninou s využitím biotechnologických postupů / Vendulka Horáčková, Jaroslava Domkářová .  Havlíčkův Brod :  Výzkumný ústav bramborářský,  2012 .  28 s.   [1, z toho volných 1]
    Metodika produkce bramboru s barevnou dužninou s využitím biotechnologických postupů
  2. Metodické postupy využitelné ve šlechtění III / kolektiv autorů [Lukáš Kreuz, Jaroslava Domkářová, Vendulka Horáčková] .  Havlíčkův Brod :  Výzkumný ústav bramborářský,  2011 .  16 s.   [1, z toho volných 1]
    Metodické postupy využitelné ve šlechtění III
  3. Metodika přípravy bezvirových materiálů bramboru v novošlechtění a udržovacím šlechtění s využitím biotechnologických a virologických postupů / Vendulka Horáčková, Petr Dědič .  Havlíčkův Brod :  Výzkumný ústav bramborářský,  2009 .  28 s.   [1, z toho volných 1]
    Metodika přípravy bezvirových materiálů bramboru v novošlechtění a udržovacím šlechtění s využitím biotechnologických a virologických postupů


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.