Výsledky vyhledávání
- Metodika produkce bramboru s barevnou dužninou s využitím biotechnologických postupů / Vendulka Horáčková, Jaroslava Domkářová . Havlíčkův Brod : Výzkumný ústav bramborářský, 2012 . 28 s. [1, z toho volných 1]
- Metodické postupy využitelné ve šlechtění III / kolektiv autorů [Lukáš Kreuz, Jaroslava Domkářová, Vendulka Horáčková] . Havlíčkův Brod : Výzkumný ústav bramborářský, 2011 . 16 s. [1, z toho volných 1]
- Metodika přípravy bezvirových materiálů bramboru v novošlechtění a udržovacím šlechtění s využitím biotechnologických a virologických postupů / Vendulka Horáčková, Petr Dědič . Havlíčkův Brod : Výzkumný ústav bramborářský, 2009 . 28 s. [1, z toho volných 1]