Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 14  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0279743^"
  1. Ashley Bellová / Dean Koontz ; přeložila Zuzana Dyková .  Praha :  Dobrovský s.r.o.,  2019  542 stran   [3, z toho volných 1]
  2. Tarot pro každého : jak číst tarotové karty a rozumět jejich poselství / Kim Arnold ; přeložila: Zuzana Dyková .  Praha :  Dobrovský s.r.o.,  2018  245 stran   [1, z toho volných 1]
  3. Lahodně s Ellou : džusy a smoothies pro každý den / Ella Mills ; z anglického originálu Deliciously Ella smoothies & juices přeložila Zuzana Dyková .  Praha :  Dobrovský s.r.o.,  2017  79 stran   [2, z toho volných 1]
  4. Lahodně s Ellou a přáteli / Ella Mills ; přeložila: Zuzana Dyková .  Praha :  Dobrovský s.r.o.,  2017  286 stran   [2, z toho volných 1]
  5. Faktor štěstí : čtyři jednoduché principy, které změní váš život / Richard Wiseman ; přeložila Zuzana Dyková .  Praha :  Dobrovský s.r.o.,  2017  244 stran   [1, z toho volných 1]
  6. Gin : historie, příběhy, trendy a koktejly / texty Davide Terziotti, Vittorio D'Alberto, koktejly Jekatěrina Logvinova ; fotografie Fabio Petroni ; z anglického originálu Gin přeložila Zuzana Dyková .  Praha :  Dobrovský,  2017  143 stran   [1, z toho volných 1]
  7. Pracovní pohovor : jak se připravit a vést váš nejlepší pohovor v životě / James Innes ; z anglického originálu The interview book ... přeložila Zuzana Dyková .  Praha :  Dobrovský,  2017  374 stran   [1, z toho volných 1]
  8. Jídlo + pivo : výborné jídlo k pivu / Ross Dobson ; přeložila: Zuzana Dyková .  Praha :  Dobrovský s.r.o.,  2016  233 stran   [2, z toho volných 1]
  9. Kurz domácího pečení / Anneka Manning ; přeložila: Zuzana Dyková .  Praha :  Dobrovský,  2016  279 stran   [1, z toho volných 1]
  10. Opravdové jídlo : 30 dovedností, 46 receptů pěkně od nuly / Kate Walsh ; z anglického originálu Real food projects ... přeložila Zuzana Dyková .  Praha :  Dobrovský,  2016  215 stran   [2, z toho volných 1]

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.