Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0328805^"
  1. Esence hrůzy / autoři: Jiří Koreš, Jana Pacáková, Kristina Haidingerová, Ivan Kučera, Tomáš Marton, Rosana Zvelebilová, Pavel Hénik, Michal Knotek, Radoslav Kozák, Petr Boček, Roman Bílek, Mark E. Pocha, Jan Hlubek ; ilustrace: Erika Ena Adamcová, Rosana Zvelebilová ; překlad, editor: Jan Hlubek .  Brno :  Canc,  2023  224 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Esence hrůzy
  2. Virus omega / Mark E. Pocha ; ze slovenského rukopisu přeložil Milan Žáček .  Kroměříž :  Carcosa,  2022  157 stran   [1, z toho volných 1]
    Virus omega
  3. Země kanibalů / Mark E. Pocha ; ze slovenského originálu ... přeložil Milan Žáček .  Kroměříž :  Carcosa,  2021  194 stran   [1, z toho volných 1]
    Země kanibalů
  4. Prvních 1000 followerů : TikTok : vyzkoušené a ověřené rady : neoficiální příručka TikTokera / Mark E. Pocha ; ze slovenského rukopisu přeložil Milan Žáček .  Kroměříž :  Carcosa,  2020  33 stran   [1, z toho volných 1]
    Prvních 1000 followerů
  5. Bestie / Mark E. Pocha ; ze slovenského rukopisu přeložil Milan Žáček .  Kroměříž :  Carcosa,  2020  260 stran   [1, z toho volných 1]
    Bestie
  6. Oni / Mark E. Pocha ; přeložil Milan Žáček .  Kroměříž :  Carcosa,  2019  214 stran   [1, z toho volných 1]
    Oni
  7. Ve špatný čas na špatném místě / sestavili Kristina Haidingerová a Honza Vojtíšek ; Vladimír Zábrodský, Kristina Haidingerová, Ivan Kučera, Jiří Šedý, Mark E. Pocha, Dominik Fiala, Petr Boček, Martin Štefko, Honza Vojtíšek, Diuk, Hanina Veselá, Roman Bílek, Svatopluk Doseděl .  Praha :  Nakladatelství Netopejr,  2017  269 stran   [1, z toho volných 1]
    Ve špatný čas na špatném místě
  8. Kniha bolesti : to nejlepší z českého a slovenského pochmurného undergroundu / [sestavil Mark E. Pocha ; překlad Lucie Kurdiovská] .  Žilina :  Artis Omnis,  2013 .  300 s.   [1, z toho volných 1]
    Kniha bolesti


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.