Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0361056^"
  1. Luskoviny : charakteristika, pěstování, využití / Miroslav Houba ; spoluautorka: Radmila Dostálová .  Praha :  Profi Press,  2018  94 stran   [1, z toho volných 1]
  2. Sója a výrobky ze sóji / Radmila Dostálová .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,  [2017]  ©2017  21 stran   [1, z toho volných 1]
  3. Obiloviny a luštěniny / Radmila Dostálová, Jiří Horáček, Pavel Skřivan, Marcela Sluková .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny,  2016  31 stran   [1, z toho volných 1]


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.