Výsledky vyhledávání
- Certifikovaná metodika QJ12103300 CM5 s názvem "Postup izolace celkové bakteriální DNA ze sýrů s dohřívanou sýřeninou pro následnou molekulárně-biologickou analýzu" / autoři certifikované metodiky jsou: Eva Šviráková, Andrea Mühlhansová, Irena Němečková, Markéta Jelínková, Jürgen Felsberg . V Praze : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016 16 listů [1, z toho volných 1]
- Vzorkování III : potraviny, zemědělství, předměty běžného užívání / Richard Koplík, Šárka Poláková, Ivo Šrámek, Eva Šviráková a kol. . Český Těšín : 2 Theta, 2016 291 stran [1, z toho volných 1]
- Certifikovaná metodika QJ1210300 CM3 s názvem "Identifikace bakterií rodu Acinetobacter, vyskytujících se v mléce, mlékárenských výrobcích a na výrobním zařízení a pomůckách, pomocí metody polymerázové řetězové reakce s využitím rodově specifických primerů" / autory certifikované metodiky jsou: Eva Šviráková, Sabina Purkrtová, Andrea Mühlhansová, Irena Němečková, Markéta Jelínková, Jürgen Felsberg . V Praze : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2015 30 listů [1, z toho volných 1]