Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0403990^"
  1. Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková .  Praha :  Alferia,  2023  333 stran, 16 stran obrazových příloh   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
  2. Divoké kvašené nápoje : limonády, piva, vína, medoviny / Pascal Baudar ; překlad Tomáš Roztočil .  Praha :  Alferia,  2022  299 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
  3. Umění fermentace. Díl první, Postupy & vybavení, nakládaná zelenina & kimčchi, kysané nápoje, domácí kefíry, jogurty & sýry, medoviny, vína & cidery / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil .  Praha :  Alferia,  2021  353 stran   [1, z toho volných 1]
  4. Umění fermentace. Díl druhý, Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil .  Praha :  Alferia,  2021  337 stran   [1, z toho volných 0]
  5. Vědění pro nejisté časy : průvodce věkem úzkosti / Alan Watts ; překlad Tomáš Roztočil .  Praha :  Alferia,  2020  150 stran   [2, z toho volných 1]
  6. Jilemnice / Jan Luštinec, Helena Rezková ; překlad Tomáš Roztočil .  Vlkov :  Agentura Regiona - Helena Rezková,  2017  119 stran   [1, z toho volných 1]


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.