Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 12  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0002758^"
  1. Prevence škod způsobených zvěří na zemědělských plodinách / Jan Štrobach, Jan Mikulka, Jiří Kožmín .  Praha :  Profi Press, s.r.o.,  2020  128 stran   [1, z toho volných 1]
  2. Prevence a snižování škod působených zvěří a na zvěři při zemědělském hospodaření : certifikovaná metodika / Antonín Machálek, Jan Cukor, Martin Ernst, František Havránek, Petr Marada, Jan Mikulka, Josef Šimon, Jan Štrobach .  Strnady :  Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i.,  2019  92 stran   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
  3. Plevele polních plodin / Jan Mikulka .  Praha :  Profi Press,  2014 .  179 s.   [1, z toho volných 1]
  4. Encyklopedie ochrany rostlin : polní plodiny / Jan Kazda, Jan Mikulka, Evženie Prokinová .  Praha :  Profi Press,  2010 .  399 s., [8] l. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
  5. Plevelné rostliny / Jan Mikulka, Marta Kneifelová a kolektiv .  Praha :  Profi Press,  2005 .  148 s.   [1, z toho volných 1]
  6. Významné a nově se šířící plevele / Marta Kneifelová, Jan Mikulka .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  c2003 .  59 s.   [1, z toho volných 1]
  7. Hubení plevelů odolných vůči herbicidům / Jan Mikulka, Daniela Chodová ; [ilustrace Otakar Procházka] .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  2002 .  54 s.   [1, z toho volných 1]
  8. Regulace širokolistých šťovíků a ostatních vytrvalých plevelů na loukách a pastvinách / Jan Mikulka a kol. .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  2001 .  32 s.   [1, z toho volných 1]
  9. Plevelné rostliny polí, luk a zahrad / Jan Mikulka a kolektiv .  Praha :  Farmář - Zemědělské listy,  1999 .  160 s.   [2, z toho volných 2]
  10. Hubení plevelů odolných vůči herbicidům / Jan Mikulka, Daniela Chodová .  Praha :  Institut výchovy a vzdělávání MZe ČR,  1996 .  35 s.   [1, z toho volných 1]

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.