Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0019312^"
  1. Přírodní a modifikované polysacharidy / Andrej Sinica a kolektiv .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2021  178 stran   [1, z toho volných 0]
  2. Technologie čokolády a cukrovinek / Jana Čopíková a kolektiv .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2020  129 stran   [1, z toho volných 0]
  3. Čokoláda, kakao a výrobky z nich / Jana Čopíková .  Praha :  Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny,  2015  19 stran   [1, z toho volných 1]
  4. Technologie čokolády a cukrovinek / Jana Čopíková .  Praha :  Vydavatelství VŠCHT,  1999 .  168 s.   [1, z toho volných 1]
  5. Chemie a analytika sacharidů / Jana Čopíková .  Praha :  Vydavatelství VŠCHT,  1997 .  104 s.   [1, z toho volných 1]
  6. Technologie cukrovarnictví-technologie cukrovinek / Rudolf Breitschneider, Jana Čopíková .  Praha :  SNTL,  1984 .  102 s.   [1, z toho volných 1]


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.