Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0054273^"
  1. Domácí výroba lihovin / Bettina Malleová, Helge Schmickl ; z německého originálu Schnapsbrennen als Hobby ... přeložil Mojmír Rychtera .  Praha :  Beta,  2020  159 stran, 4 nečíslované strany obrazových příloh   [1, z toho volných 1]
    Domácí výroba lihovin
  2. Výroba slivovice a jiných pálenek / Josef Dyr a Jan E. Dyr ; spoluautoři: Mojmír Rychtera, Karel Melzoch .  Praha :  Maxdorf,  [2020]  ©2020  223 stran   [1, z toho volných 1]
    Výroba slivovice a jiných pálenek
  3. Domácí výroba lihovin / Helge Schmickl, Bettina Malleová ; [z německého originálu ... přeložil Mojmír Rychtera] .  Praha :  Beta,  2010 .  159 s., [4] s. barev. obr. příl.   [1, z toho volných 1]
    Domácí výroba lihovin
  4. Výroba slivovice a jiných pálenek / Josef Dyr ; spoluautoři Jan E. Dyr ; Mojmír Rychtera ; Karel Melzoch .  Praha :  Maxdorf,  1997 .  215 s.   [1, z toho volných 1]
    Výroba slivovice a jiných pálenek
  5. Lihovarství, drožďařství a vinařství : Určeno pro posl. fak. potrav. a biochemické technologie. Část 1. / Mojmír Rychtera, Jan Páca, Jiří Uher .  Praha :  SNTL,  1987 .  126 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Lihovarství, drožďařství a vinařství : Určeno pro posl. fak. potrav. a biochemické technologie. Část 2. / Mojmír Rychtera, Jan Páca, Jiří Uher .  Praha :  SNTL,  1987 .  S. 127-398   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Bioinženýrství kvasných procesů : Určeno pro posl. fak. potravinářské a biochem. technologie / Jan Páca .  Praha :  SNTL,  1985 .  154 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  8. Příručka enzymové technologie / Alan Wiseman a kol. ; přeložili Jan Káš a Mojmír Rychtera .  Praha :  SNTL - Nakladatelství technické literatury,  1980 .  338 s.  
    Příručka enzymové technologie


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.