Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 15  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^unknown jk01081671^"
  1. Technické rozbory. Díl I. Kap. III, IV, V a VI / pořádá Jaroslav Milbauer .  V Praze :  Československá společnost chemická : Knihkupectví Ludvíka Součka [distributor],  1949 .  71, 74, 38, 63 s.  
    Technické rozbory
  2. Cyrill Krauz/ napsal Jaroslav Milbauer .  Praha :  Česká akademie věd a umění,  1948 .  35 s., front.  
    Cyrill Krauz
  3. Technologie anorganických látek / Jaroslav Milbauer .  V Praze :  Alois Hynek,  1948 .  257 s., [7] l. obr. příl.  
    kniha
  4. České vysoké učení technické v Praze 1938-1945 / Vrch. red. Ing. Dr Jar. Milbauer .  Praha :  nákl. vl.,  1948 .  146, [5] s.  
    České vysoké učení technické v Praze 1938-1945
  5. Laboratorní příprava anorganických preparátů / napsal Jaroslav Milbauer .  Praha :  Česká chemická společnost,  1947 .  311 s.  
    Laboratorní příprava anorganických preparátů
  6. Technologie lučebnin organických / František Šorm .  Praha :  Alois Hynek,  1947  293 stran  
    kniha
  7. Technologie anorganických lučebnin / Napsal Jaroslav Milbauer .  Praha :  nákladem Československé společnosti chemické,  V komisi knihkupectví L. Součka  Tiskem České grafické Unie a.s. v Praze  1932  980 stran  
    Technologie anorganických lučebnin
  8. Nerostné suroviny, jich úprava a zpracování / sepsali Jaroslav Milbauer a František Slavík .  Praha :  Nákladem Československé společnosti chemické,  1929  349 stran  
    Nerostné suroviny, jich úprava a zpracování
  9. Průmyslová výroba plynů / Napsal Jaroslav Milbauer .  Praha :  Československá společnost chemická,  1927 .  xv, 450 s.  
    Průmyslová výroba plynů
  10. Tovární výroba barev / sepsal Jaroslav Milbauer za součinnosti Břet. Šetlíka .  Praha :  nákladem Československé společnosti chemické,  V komisi knihkupectví L. Součka  Tiskem České grafické Unie a.s. v Praze  1926  124 stran  
    Tovární výroba barev

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.